• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Kapschuur bouwpakket

Uw eigen houten kapschuur kopen als bouwpakket

Wilt u graag uw woning of tuin uitbreiden met uw eigen houten kapschuur, dan levert MAN Overkappingen deze als bouwpakket. Tover uw buitenruimte om tot een sfeervolle zone, waar u in de buitenlucht kunt vertoeven met familie en vrienden, of een moment voor uzelf kunt nemen. Onze producten bestaan uit Douglas hout van hoge kwaliteit, waarmee uw kapschuur altijd een stijlvolle en natuurlijke aanblik heeft en meerwaarde biedt voor uw tuin. Bezoek ter inspiratie ook eens onze showroom, en maak direct een afspraak voor een vrijblijvende offerte en passend advies voor uw eigen houten kapschuur.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Houten kapschuur zelf bouwen of laten monteren

Na het kopen leveren wij uw Douglas houten kapschuur als bouwpakket, dat u daarna zelf kunt bouwen of laten monteren door ons team van specialisten. Omdat wij uw bouwpakket in heel Nederland en België bezorgen, valt uw woonplaats altijd in ons werkgebied. Het bouwpakket voor uw houten kapschuur bevat duidelijke instructies en is ook voor mensen met weinig bouwervaring gemakkelijk te bouwen. Mocht u hier toch niet toe in staat zijn, kunt u dit altijd overlaten aan onze specialisten. Vraag voor meer informatie over deze service vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

overkapping op maat

Diverse maten en modellen

Wilt u graag een houten kapschuur bouwpakket kopen, maar weet u nog niet in welke maat u deze wilt hebben, kies dan uit diverse maten en modellen uit onze showroom. U kunt hierbij ook kiezen voor een gladde geschaafde afwerking of voor een robuuste fijnbezaagde afwerking. Heeft u een eigen ontwerp of idee voor uw Douglas houten kapschuur? Dan werken wij deze graag samen met u uit. Op aanvraag komen wij bij u langs om te meten wat past en de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken. Wij komen uw wensen zoveel mogelijk tegemoet en bieden u daarbij advies op maat en een vrijblijvende offerte voor uw eigen houten kapschuur.

maatwerk overkapping

Breng een bezoek aan onze showroom

Zoekt u nog inspiratie voor uw eigen Douglas houten kapschuur bouwpakket, breng dan een bezoek aan onze showroom. Op onze 1200 vierkante meter kunt u kiezen uit diverse modellen, maten en afwerkingen, of samen met ons uw eigen droomproject samenstellen. Maak kennis met onze materialen en kijk rustig rond om de houten kapschuur te vinden die bij u en uw woning past. Boek een afspraak en ontvang advies op maat en een vrijblijvende offerte. Wij nemen in onze showroom graag de tijd voor uw ideale kapschuur en bieden u daarbij een warme kop koffie aan.

Direct bestellen of een offerte aanvragen

Bent u om en wilt u graag uw eigen Douglas houten kapschuur, dan kunt u uw bouwpakket direct online bestellen. Boek een afspraak in onze showroom en profiteer van vrijblijvend advies en een offerte op maat. Bel ons via 06-51103122, of stuur een bericht met uw contactgegevens naar info@manoverkappingen.nl. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak