• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Overkapping aan huis

Uw overkapping aan huis bouwen

Wilt u een sfeervolle toevoeging creëren aan uw woning, en wilt u dit doen met uw eigen overkapping aan huis? MAN Overkappingen biedt een ruim assortiment aan overkappingen, veranda’s, carports en kapschuren die u na het kopen en bezorgen zelf kunt bouwen of laten plaatsen. Zo verandert u zelf uw tuin om tot een sfeervol geheel en kunt u op een beschutte plek genieten van de buitenlucht met uw familie en vrienden. Onze producten bestaan uit Douglas hout van topkwaliteit, waarmee uw overkapping of aanbouw aan huis een natuurlijke en robuuste look geniet. Bezoek onze showroom ter inspiratie, of maak direct een afspraak voor passend advies. Of bel ons voor een vrijblijvende offerte voor het bouwen van uw eigen Douglas overkapping aan huis.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Onze modellen en maten overkappingen

Wilt u een overkapping aan huis bouwen, maar weet u nog niet in welke vorm of maat, bekijk dan online of in onze showroom de diverse modellen en maten overkappingen in ons ruime assortiment. Heeft u zelf een eigen ontwerp voor uw te bouwen overkapping, dan helpen wij u graag om deze met u samen te stellen. Desgewenst komen wij bij u langs om u te helpen meten en de mogelijkheden voor uw overkapping of aanbouw met u te bespreken. Wij bieden hierbij altijd passend advies en een vrijblijvende offerte, en komen uw wensen voor uw overkapping aan huis graag tegemoet.

overkapping op maat

Uw overkapping zelf bouwen

Wanneer u besluit om bij ons een Douglas overkapping aan huis te kopen, wordt deze bij u bezorgd als pakket om uw aanbouw zelf te bouwen. Wij bezorgen in heel Nederland en België, dus uw woonplaats valt altijd in ons werkgebied. Onze bouwpakketten worden geleverd met heldere instructies, zodat uw overkapping ook gemakkelijk te bouwen is voor mensen met weinig bouwervaring. Mocht u toch niet in de gelegenheid zijn om deze zelf te bouwen of maken, kunt u hiervoor ook onze specialisten inschakelen. Voor meer informatie over deze service vraagt u bij ons vrijblijvend een offerte aan.

overkapping aan huis

Bezoek onze showroom voor passend advies

Heeft u inspiratie nodig voor uw eigen overkapping aan huis, bezoek dan onze showroom van ruim 1200 vierkante meter. U kunt hier kennismaken met ons gehele assortiment en een Douglas overkapping vinden die bij u en uw woning past. Boek een afspraak in onze showroom en wij nemen graag de tijd voor u om uw wensen te bespreken. Wij voorzien u van passend advies en een vrijblijvende offerte, onder het genot van een warme kop koffie.

Direct bestellen of een offerte aanvragen

Wilt u ook graag uw Douglas houten overkapping aan huis maken, dan kunt u deze direct bij ons bestellen of een offerte aanvragen. Of boek een afspraak in onze ruime showroom, waar wij u naast van een offerte voorzien van advies op maat. U kunt ons bellen op 06-51103122, of stuur een bericht met uw contactgegevens naar info@manoverkappingen.nl. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak