• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Overkapping montage

Uw overkapping eenvoudig zelf monteren

Wilt u graag bij ons uw houten overkapping bestellen, dan ontvangt u deze thuis als bouwpakket dat u eenvoudig zelf kunt monteren en plaatsen. Al onze bouwpakketten worden geleverd met duidelijke instructies, waarmee deze ook door mensen zonder bouwervaring gemakkelijk te monteren zijn. Mocht u toch nog enkele tips nodig hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met advies tijdens het monteren van uw overkapping.

Uw overkapping door onze specialisten laten monteren

Wanneer u niet in staat bent om uw overkapping zelf te monteren, dan kunt u deze ook door onze specialisten laten monteren. Ons team helpt u graag verder en de montage van uw overkapping is bij hen in goede handen. Maak vandaag nog een afspraak, en bespreek de mogelijkheden voor het laten monteren en plaatsen van uw overkapping.

Wij bezorgen in heel Nederland en België

Koopt u bij ons uw overkapping om zelf te (laten) monteren, dan bezorgen wij deze in heel Nederland en België. Uw woonplaats valt dus altijd binnen ons werkgebied en vormt voor u geen belemmering voor het kopen en (laten) monteren van uw overkapping.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Uw overkapping op maat

Koopt u bij ons een overkapping, dan kunt u kiezen voor een model uit ons ruime assortiment of deze op maat laten maken. Wij helpen u graag met het uitzoeken of samenstellen van uw eigen model en bieden daarbij maatwerk. Ook met uw geheel eigen idee of ontwerp kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunt u kiezen voor een fijnbezaagde of geschaafde afwerking van het Douglas hout van uw overkapping. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom om het bestellen en (laten) monteren van uw overkapping op maat te bespreken.

overkapping op maat

Profiteer van onze service

Profiteer van onze service al voordat u overgaat tot het kopen van uw overkapping. Wij komen desgewenst op voorhand bij u langs om te meten en de mogelijkheden voor uw tuin of woning te bespreken. Ook helpen wij u graag bij het uitzoeken, samenstellen en het (laten) monteren van uw houten overkapping. Wij voorzien u hierbij altijd van advies op maat over de montage en een vrijblijvende offerte als deel van onze service.

showroom overkapping montage

Bezoek ook onze showroom

Twijfelt u nog over uw ideale overkapping, bezoek dan ook eens onze showroom. Doe inspiratie op uit ons ruime assortiment op onze 1200 vierkante meter aan overkappingen, carports, veranda’s en kapschuren. Komt u op afspraak langs in onze showroom, dan voorzien wij u van een vrijblijvende offerte, advies op maat en een verse kop koffie.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u graag uw houten overkapping bestellen en (laten) monteren, vraag dan direct een offerte aan. U kunt ons bellen via 06-51103122, of online contact opnemen via info@manoverkappingen.nl.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak