• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Tuinoverkapping

Uw eigen houten tuinoverkapping kopen

Wilt u ook graag uw tuin opfleuren met een houten tuinoverkapping? MAN Overkappingen biedt u een ruim assortiment aan overkappingen, carports, kapschuren en tuinoverkappingen. Tover uw tuin om tot een sfeervol geheel met een overdekte plek waar u heerlijk kunt vertoeven met vrienden en familie. Met het bouwen van een overkapping in uw tuin creëert u ook een meerwaarde voor uw woning. Een handige en vooral mooie investering voor later! Bezoek onze showroom ter inspiratie en ontvang advies op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte voor uw eigen houten tuinoverkapping op maat.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Uw tuinoverkapping op maat

U kunt bij ons uw tuinoverkapping geheel op maat laten maken. Wij helpen u graag uw eigen ideeën uit te werken om tot uw ideale model te komen. Twijfelt u nog over de maat? Dan kunt u inspiratie halen uit ons ruime assortiment aan overkappingen voor in de tuin. Ook komen wij desgewenst bij u thuis om te meten en de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken. Hierbij bieden wij altijd passend advies en een vrijblijvende offerte voor uw eigen houten tuinoverkapping op maat.

overkapping op maat

Kies voor het duurzame Douglas hout

Wanneer u bij ons uw tuinoverkapping besluit te kopen, kiest u voor het duurzame Douglas hout. Douglas hout is stevig, weerbestendig en heeft een mooie, warme kleur die met de jaren vergrijst. Wilt u die vergrijzing voorkomen, behandel het hout dan met speciale Douglas olie. Zo kunt u nog jarenlang genieten van dit duurzame hout dat zeer lang meegaat.

maatwerk overkapping

Uw houten tuinoverkapping zelf bouwen of laten plaatsen

U ontvangt uw houten tuinoverkapping als doe-het-zelf pakket, dat u zelf kunt bouwen of door onze specialisten kunt laten plaatsen. Wij bezorgen in heel Nederland en België, waarmee uw woonplaats altijd in ons werkgebied valt. Onze pakketten bevatten duidelijke instructies, waarmee uw artikel ook gemakkelijk te bouwen is voor mensen zonder bouwervaring. Bent u na het kopen niet in de gelegenheid om uw tuinoverkapping zelf te bouwen, dan kunt u deze door onze specialisten in uw tuin laten plaatsen.

Bezoek onze showroom voor advies op maat

Bezoek ook eens onze showroom van 1200 vierkante meter ter inspiratie en ontvang advies op maat. Maak kennis met ons assortiment en vind de tuinoverkapping die bij u past. Maak een afspraak in onze showroom en wij voorzien u van een vrijblijvende offerte, advies op maat en een verse kop koffie.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak

Direct uw tuinoverkapping bestellen of een offerte aanvragen

Wilt u direct uw houten tuinoverkapping bij ons bestellen, of hier een offerte voor aanvragen? Dat kan natuurlijk altijd. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-51103122, of een bericht sturen met uw vraag naar info@manoverkappingen.nl. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.