• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Overkapping plaatsen

Uw overkapping eenvoudig zelf plaatsen

Wanneer u bij ons uw overkapping bestelt, wordt deze bij u thuisbezorgd als doe-het-zelf bouwpakket dat u eenvoudig zelf kunt bouwen en plaatsen. Bij deze bouwpakketten worden heldere instructies meegeleverd waardoor deze gemakkelijk te bouwen zijn, ook voor mensen met weinig bouwervaring. Wanneer u toch enkele tips nodig heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen en helpen wij u graag op weg met het zelf plaatsen van uw overkapping.

Het laten plaatsen van uw overkapping door onze specialisten

Bent u niet in de gelegenheid om uw houten overkapping zelf te plaatsen, dan kunt u het plaatsen ervan overlaten aan onze specialisten. Ons team gaat voor u aan de slag en u kunt de bouw van de overkapping aan huis of in uw tuin met een gerust hart aan hen overlaten. Bij montage komen we graag vooraf ook even bij u kijken naar de mogelijkheden zodat we op locatie uw wensen kunnen bespreken. U ontvangt vervolgens binnen 5 dagen een vrijblijvende offerte.

Maak eenvoudig een afspraak via onze website. U kunt ons ook altijd bellen en mailen. Of kom langs bij onze showroom,

Wij bezorgen in heel Nederland en België

Wanneer u bij ons uw overkapping koopt en deze gaat (laten) plaatsen, bezorgen wij uw bouwpakket in heel Nederland en België. Zo valt uw adres altijd binnen ons werkgebied en vormt uw woonplaats geen beperking voor het kopen en (laten) plaatsen van uw overkapping.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Uw overkapping op maat

Bestelt u bij ons uw overkapping? Dan kunt u een model uit ons assortiment kiezen of deze op maat laten maken. Wij bieden maatwerk en helpen u graag met het uitzoeken of samenstellen van uw eigen model. Ook wanneer u zelf een idee of ontwerp heeft, werken wij dit samen met u uit. Verder kunt u kiezen voor een geschaafde of een fijnbezaagde afwerking van het Douglas hout van uw overkapping. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het plaatsen van uw eigen overkapping op maat.

doe het zelf overkapping

U profiteert van onze service

Al voor u overgaat tot het kopen en plaatsen van uw overkapping, profiteert u van onze service. Wij helpen u namelijk graag met het uitzoeken, samenstellen en eventueel plaatsen van uw houten overkapping. Indien gewenst komen wij op voorhand bij u langs om u te helpen meten en de mogelijkheden voor uw woning en tuin te bespreken. Wij voorzien u hierbij van een vrijblijvende offerte en advies op maat als deel van onze service.

Bezoek onze showroom ter inspiratie

Bent u er nog niet over uit welke overkapping u wilt laten plaatsen, bezoek dan eens onze showroom ter inspiratie. Maak kennis met ons assortiment op 1200 vierkante meter aan overkappingen, kapschuren, carports en veranda’s, inclusief wanden, accessoires en ander toebehoren. Maak voor het bestellen van uw eigen overkapping een afspraak in onze showroom en laat u voorzien van passend advies, een vrijblijvende offerte en een warme kop koffie.

Direct een offerte aanvragen

Wilt u graag uw overkapping bestellen en zelf (laten) plaatsen, dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. U bereikt ons telefonisch via 06-19315499, of neem online contact op via info@manoverkappingen.nl.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak