• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Schuur met overkapping

Een overkapping aan uw schuur maken

Is uw tuin toch nog niet helemaal af, en wilt u graag een overkapping aan uw schuur maken? Bij MAN Overkappingen vindt u het model dat u zoekt. Wij bieden een ruim assortiment aan overkappingen, carports, kapschuren en diverse tuinoverkappingen. Verrijk uw tuin en schuur met een overkapping waaronder u heerlijk kunt vertoeven met uw familie, of voor een moment voor uzelf. Bovendien creëert u hiermee meerwaarde voor uw woning, wat een handige en mooie investering is voor later. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte en advies op maat voor het maken van uw eigen overkapping aan uw schuur.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Een schuur met overkapping op maat

Wilt u aan uw schuur graag een overkapping maken op maat? Wij helpen u graag kiezen uit ons ruime assortiment aan overkappingen voor in de tuin. Maar ook wanneer u een eigen ontwerp in gedachten heeft werken wij deze graag samen met u uit. Heeft u meer inspiratie nodig, of wilt u weten wat er mogelijk is voor een overkapping aan uw schuur? Desgewenst komen wij bij u langs om te meten en de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden u hierbij altijd passend advies en een vrijblijvende offerte voor uw eigen overkapping op maat.

schuur met overkapping

Duurzaam hout

De overkapping voor aan uw schuur die u bij ons bestelt, is gemaakt van duurzaam Douglas hout. Deze houtsoort is zeer weerbestendig, stevig en is zeer gemakkelijk te bewerken. De mooie, warme kleur vergrijst met de jaren, maar wanneer u het hout behandelt met speciale Douglas olie, blijft deze behouden. Zo kunt u nog lang en duurzaam genieten van uw overkapping aan uw schuur.

Overkapping aan uw schuur zelf bouwen of laten plaatsen

Bestelt u bij ons een overkapping voor aan uw schuur, dan kunt u deze zelf bouwen of door onze specialisten laten plaatsen. Omdat wij in heel Nederland en België bezorgen, valt uw woonplaats altijd in ons werkgebied. Al onze artikelen worden aan huis geleverd als een doe-het-zelf pakket dat u vervolgens zelf kunt bouwen aan de hand van heldere instructies. Bent u niet in staat om zelf uw overkapping te bouwen, en wilt u deze laten plaatsen door onze specialisten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Bezoek onze showroom voor advies op maat

Bezoek ter inspiratie ook onze showroom van 1200 vierkante meter, en ontvang daarbij advies op maat. Bekijk ons grote assortiment en kies de ideale overkapping om aan uw schuur te maken. Maak een afspraak in onze showroom en wij voorzien u van advies op maat, een vrijblijvende offerte en een warme kop koffie.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak

Direct uw schuur overkapping bestellen of een offerte aanvragen

Wilt u direct een overkapping voor uw schuur bestellen, of een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-51103122, of stuur een bericht met uw vraag naar info@manoverkappingen.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.