• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Vrijstaande overkapping kopen

Een vrijstaande overkapping

Bent u op zoek naar een vrijstaande overkapping voor in uw tuin? MAN Overkappingen biedt een ruim assortiment aan Douglas houten overkappingen, veranda’s, kapschuren en carports. Creëer een sfeervolle meerwaarde aan uw tuin, in de vorm van een overkapping waaronder u heerlijk kunt vertoeven in de buitenlucht. Al onze producten bestaan uit Douglas hout van topkwaliteit, waarmee uw vrijstaande overkapping een natuurlijke en robuuste uitstraling aan uw tuin geeft.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Uw overkapping op maat bestellen

Binnen ons ruime assortiment kunt u kiezen uit diverse modellen, of uw vrijstaande overkapping op maat bestellen. Ook wanneer u een eigen idee of ontwerp heeft, helpen wij u graag om deze samen met u te realiseren. Indien gewenst komen wij bij u langs om te helpen meten en de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken. Hierbij bieden wij altijd passend advies en een vrijblijvende offerte voor uw vrijstaande overkapping op maat.

overkapping op maat

Uw overkapping zelf bouwen of laten plaatsen

Besluit u bij ons uw vrijstaande overkapping te bestellen, dan bezorgen wij bij u thuis en kunt u deze zelf bouwen of door ons laten plaatsen. Onze bouwpakketten zijn voorzien van duidelijke instructies, waardoor deze ook door mensen zonder bouwervaring gemakkelijk te bouwen zijn. Bent u niet in staat om zelf uw vrijstaande overkapping te bouwen, dan kunt u dit gerust overlaten aan onze specialisten. Maak voor meer informatie voor het laten plaatsen van uw overkapping een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

maatwerk overkapping

Wij bezorgen in heel Nederland en België

Besluit u om uw vrijstaande overkapping bij ons te bestellen, dan bezorgen wij uw aankoop in heel Nederland en België. Uw woonplaats valt hierdoor nooit buiten ons werkgebied en vormt geen enkele belemmering voor uw aankopen. U profiteert overal in Nederland en België volledig van onze service bij het uitzoeken en bestellen van uw vrijstaande overkapping.

Bezoek onze showroom voor passend advies

Bent u nog op zoek naar inspiratie voor uw vrijstaande overkapping, bezoek dan eens onze showroom en ontvang passend advies. Maak kennis met ons assortiment op onze 1200 m² aan overkappingen, kapschuren, veranda’s en carports en vind de vrijstaande overkapping die bij u past. Maak een afspraak in onze showroom en wij nemen graag de tijd voor u om uw wensen te bespreken. Wij voorzien u dan van een vrijblijvende offerte, passend advies en een verse kop koffie.

Direct bestellen

Direct uw vrijstaande overkapping bij ons bestellen? Dat kan! Maak een afspraak of vraag direct een offerte aan. Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op via 06-51103122, stuur een bericht met uw contactgegevens naar info@manoverkappingen.nl. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak