• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Veranda bouwpakket

Uw eigen houten veranda als bouwpakket kopen

Wilt u uw woning of tuin verrijken met uw eigen houten veranda, dan kunt u deze bij MAN Overkappingen kopen als bouwpakket. Breid uw tuin, woning of terrein uit met een extra overdekte ruimte waar u sfeervol kunt vertoeven met vrienden en familie, en voeg daarmee een stijlvol element toe aan uw woning met ons mooie en robuuste Douglas hout van topkwaliteit. Bezoek ter inspiratie onze showroom, en maak meteen een afspraak voor advies op maat en een vrijblijvende offerte voor uw eigen houten veranda.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Uw houten veranda bouwen of laten monteren

Wij leveren uw houten veranda als compleet bouwpakket, dat u vervolgens zelf kunt bouwen of desgewenst kunt laten monteren door onze specialisten. Wij bezorgen uw pakket in heel Nederland of België, waardoor uw woonplaats gewoon in ons werkgebied valt. Het bouwpakket voor uw Douglas houten veranda bevat heldere instructies, waarmee deze ook voor mensen met weinig bouwervaring gemakkelijk te bouwen is. Wanneer u niet in staat bent om uw veranda pakket zelf te bouwen, kunt u hiervoor ons team van specialisten inschakelen. Vraag voor meer informatie hierover een vrijblijvende offerte aan.

overkapping op maat

Kies uit diverse modellen en maten

Wilt u graag een houten veranda bouwpakket kopen, maar weet u nog niet hoe deze eruit moet komen te zien, kies dan uit de diverse modellen en maten veranda’s in onze showroom, en kies voor een geschaafde of fijnbezaagde afwerking. Heeft u zelf ideeën of een droomontwerp voor uw Douglas houten veranda? Dan helpen wij u graag deze voor u samen te stellen. Op aanvraag komen wij ook bij u langs om te meten en de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken. Zo kunnen wij uw wensen zoveel mogelijk tegemoet komen, en u een advies op maat en een vrijblijvende offerte bieden voor uw eigen houten veranda.

maatwerk overkapping

Bezoek ook onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw eigen Douglas houten veranda, neem dan ook eens een kijkje in onze showroom van maar liefst 1200 vierkante meter. Kies uit diverse modellen en maten veranda’s, of stel samen met ons uw eigen droomproject samen. Kijk gerust rond en maak kennis met al onze artikelen en materialen, en boek een afspraak voor advies op maat en een vrijblijvende offerte. Wij nemen in onze showroom graag de tijd voor uw ideale veranda onder het genot van een verse kop koffie.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u inmiddels ook graag uw eigen houten veranda als bouwpakket bestellen, vraag dan direct een offerte aan voorzien van vrijblijvend advies op maat. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-51103122, of stuur een bericht met uw vraag en contactgegevens naar info@manoverkappingen.nl, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak