• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Veranda aan huis

Uw eigen veranda aan huis bouwen

Wilt u een prachtige toevoeging maken aan uw woning door uw eigen houten veranda aan huis te bouwen? Bij MAN Overkappingen vindt u een ruim assortiment aan houten veranda’s, carports, overkappingen en kapschuren. Onze artikelen ontvangt u als bouwpakket en kunt vervolgens zelf bouwen of door ons laten plaatsen. Tover uw tuin om tot een sfeervolle ruimte waar u op een overdekte plek kunt vertoeven bij goed én bij slecht weer. Bezoek onze showroom ter inspiratie en maak direct een afspraak voor advies op maat. Voor een vrijblijvende offerte voor uw Douglas houten veranda aan huis, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Een Douglas houten veranda

Het mooie en duurzame Douglas hout is waar u voor kiest bij het kopen van uw houten veranda. Dit hout is stevig, weerbestendig en gaat lang mee. Door het Douglas hout te behandelen met speciale olie, behoudt uw houten veranda aan huis nog jarenlang zijn mooie, warme kleur.

overkapping op maat

Diverse maten en modellen veranda’s

Wilt u graag een houten veranda aan huis bouwen, maar weet u nog niet in welke maat, dan biedt ons ruime assortiment diverse maten en modellen houten veranda’s. Ook uw eigen ontwerp werken wij graag samen met u uit, zodat u deze uiteindelijk zelf kunt bouwen of laten plaatsen. Wij komen desgewenst bij u langs om u te helpen meten, en uw mogelijkheden voor een veranda aan huis met u te bespreken. Wij bieden altijd advies op maat en een vrijblijvende offerte voor uw eigen houten veranda.

maatwerk overkapping

Uw houten veranda zelf bouwen of laten plaatsen

Wilt u uw houten veranda bij ons te kopen, dan kunt u deze na bezorging zelf bouwen of door onze specialisten laten plaatsen. Wij bezorgen in heel Nederland en België, waardoor uw woonplaats geen rol speelt bij het kopen van uw Douglas houten veranda op maat. Onze artikelen bevatten duidelijke bouwinstructies, waardoor deze ook gemakkelijk te bouwen zijn voor mensen zonder bouwervaring. Mocht u niet in staat zijn om uw veranda aan huis zelf te bouwen, kunt u dit gerust aan ons team van specialisten overlaten.

Bezoek onze showroom en krijg advies op maat

Bezoek ook eens onze showroom van 1200 vierkante meter ter inspiratie, en ontvang advies op maat voor uw eigen houten veranda aan huis. Maak kennis met ons assortiment en vind de Douglas houten veranda die bij u en uw woning past. Boek direct een afspraak en wij nemen graag de tijd voor u om u te voorzien van passend advies, een vrijblijvende offerte en een verse kop koffie.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak

Direct uw houten veranda bestellen of een offerte aanvragen

Heeft u uw ideale houten veranda al gevonden en wilt u deze direct bestellen, neem dan contact met ons op. Bel ons om een offerte aan te vragen of om een afspraak te maken in onze showroom. Bel naar 06-51103122, of stuur een bericht met uw vraag naar info@manoverkappingen.nl. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.