• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Tuinhuis met overkapping

Uw eigen houten tuinhuis kopen

Wilt u graag uw eigen houten tuinhuis kopen en bouwen? Dan bent u bij MAN Overkappingen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment overkappingen en schuren, waaronder ook tuinhuizen. Creëer sfeer in uw tuin met een tuinhuis met of zonder overkapping, waar u in alle beschutting kunt vertoeven in uw vrije tijd. Wat u ook zoekt, wij nemen de tijd voor u en uw wensen. Neem voor het kopen van uw tuinhuis contact met ons op voor een offerte of maak een afspraak in onze showroom.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Met of zonder overkapping

Wilt een graag een tuinhuis, dan kunt u deze bestellen met of zonder overkapping. Een tuinhuisje biedt vele mogelijkheden als berging, kantoor, hobbyruimte of poolhouse, en met een overkapping erbij creëert u meteen een sfeervolle zitplek in de buitenlucht. Of u nu een tuinhuis met of zonder overkapping zoekt, wij helpen u graag met het uitzoeken of samenstellen en bieden u graag een vrijblijvende offerte.

overkapping op maat

Tuinhuis op maat bestellen

Heeft u besloten om een tuinhuis te kopen, dan kunt u deze uit ons assortiment kiezen of op maat bestellen. Ook met een eigen ontwerp helpen wij u graag verder. Wij komen van tevoren bij u langs om te meten en uw mogelijkheden te bespreken. Wij bieden u hierbij altijd een passend advies en een vrijblijvende offerte voor uw tuinhuis op maat.

Zelf bouwen of laten plaatsen

Na het bestellen van uw tuinhuis, ontvangt u dit als pakket dat u zelf kunt bouwen of door ons laten plaatsen. Onze pakketten bevatten duidelijke instructies, waarmee ook mensen zonder bouwervaring gemakkelijk aan de slag kunnen. Bent u niet in staat om uw tuinhuis zelf te bouwen? Dan kunt u dit overlaten aan onze specialisten. Vraag voor meer informatie over het bouwen of laten plaatsen van uw tuinhuis vrijblijvend een offerte aan.

Wij bezorgen in heel Nederland en België

Na het bestellen van uw tuinhuis met of zonder overkapping, bezorgen wij deze aan huis in heel Nederland en België. Hiermee valt uw adres altijd binnen ons werkgebied en profiteert u volledig van onze service bij het bestellen van uw tuinhuis.

maatwerk overkapping

Bezoek onze showroom voor advies op maat

Zoekt u nog inspiratie voor uw tuinhuis, bezoek dan eens onze showroom en ontvang advies op maat. Bekijk ons ruime assortiment op onze 1200 m² aan overkappingen, kapschuren, veranda’s en meer, en vind een tuinhuis dat bij u past. Maakt u een afspraak in onze showroom, dan nemen wij graag de tijd om uw wensen met u te bespreken. Wij voorzien u hierbij van advies op maat, een vrijblijvende offerte en een warme kop koffie.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u het tuinhuis met of zonder overkapping gevonden dat bij u past, vraag dan direct een offerte aan. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-51103122, of stuur een bericht met uw contactgegevens naar info@manoverkappingen.nl. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak