• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Terrasoverkapping

Houten terrasoverkapping kopen

Wil u uw woonruimte uitbreiden met een houten terrasoverkapping, dan kunt u deze bestellen en kopen bij MAN Overkappingen. Wij leveren ieder product als bouwpakket waarmee u zelf uw woning en tuin kunt verrijken met een sfeervolle extra ruimte. Neem een moment om van de buitenlucht te genieten, terwijl u overdekt en beschut op uw eigen terras zit. Onze producten zijn gemaakt van het hoogkwalitatief Douglas hout en geven een natuurlijke en stijlvolle look aan uw woning. Bezoek ter inspiratie onze showroom, of maak direct een afspraak voor passend advies en een vrijblijvende offerte voor het bestellen van uw eigen houten terrasoverkapping.

Uw houten terrasoverkapping als bouwpakket

Na het kopen van uw houten terrasoverkapping, leveren wij deze als bouwpakket, en kunt u aan de slag om deze zelf te bouwen. Omdat onze pakketten voor zelfbouw met duidelijke instructies worden geleverd, zijn deze ook voor mensen met weinig tot geen bouwervaring relatief gemakkelijk te monteren. Mocht u hiertoe toch niet in staat of in de gelegenheid zijn, dan kunt u dit met een gerust hart overlaten aan ons eigen team van specialisten. De montage van uw houten terrasoverkapping nemen zij dan op zich. Vraag voor deze service vrijblijvend een offerte aan, of maak een afspraak in onze showroom om uw mogelijkheden te bespreken.

Ga voor meerwaarde met een houten terrasoverkapping

Met het kopen van een houten terrasoverkapping aan huis maakt u met relatief weinig inspanning een sfeervolle toevoeging aan uw tuin. Hiermee creëert u tegelijkertijd een meerwaarde aan uw woning. Hieronder volgen uw belangrijkste voordelen van het aanschaffen van een houten terrasoverkapping:

  • Er is geen vergunning nodig
  • Gemakkelijk te bouwen en plaatsen
  • Douglas hout is duurzaam en slijtvast materiaal
  • Zonwerende functie
  • Meerwaarde van de woning

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Diverse maten en modellen terrasoverkappingen

Bent u nog niet uit over de maat van de houten terrasoverkapping die u wilt kopen, bekijk dan de diverse maten en modellen overkappingen in ons assortiment. Ook kunt u kiezen voor een robuuste fijnbezaagde afwerking, of een gladde geschaafde afwerking van het Douglas hout. Heeft u een eigen ontwerp of idee voor uw houten terrasoverkapping, dan helpen wij u graag om deze met u samen te stellen. Op aanvraag komen wij langs om u te helpen meten en uw mogelijkheden voor het bestellen te bespreken. Wij bieden u altijd advies op maat en een vrijblijvende offerte, waarbij wij uw wensen voor uw houten terrasoverkapping zoveel mogelijk tegemoet komen.

overkapping op maat

Bezoek onze showroom

Bent u nog op zoek naar inspiratie voor uw Douglas houten terrasoverkapping, of wilt u meer weten over ons assortiment, bezoek dan eens onze grote showroom van ruim 1200 vierkante meter. U kunt hier op uw gemak rondkijken en kennismaken met al onze artikelen en materialen. Boek direct een afspraak voor een vrijblijvende offerte en advies op maat, en wij zetten de koffie vast voor u klaar.

maatwerk overkapping

Bezorging van uw bouwpakket in heel Nederland en België

De bezorging van uw bouwpakket regelen wij voor u. Omdat wij in heel Nederland en België bezorgen, valt uw adres dus altijd in ons werkgebied en vormt uw eigen woonlocatie geen enkele beperking voor het bestellen van uw houten terrasoverkapping. Wilt u de montage van hiervan ook aan ons overlaten, neem hiervoor dan contact met ons op voor een offerte.

Passend advies voor uw terrasoverkapping op maat

Naast voor passend advies op maat of een offerte, kunt u ook altijd contact met ons opnemen om uw eigen droomproject te bestellen of met ons te bespreken. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw eigen ontwerp voor een houten terrasoverkapping en komen desgewenst bij u langs om te meten. Daarbij bespreken wij de mogelijkheden voor uw woning en tuin en voorzien u hierin van advies op maat. Zo weet u altijd direct waar u aan toe bent. Wanneer u op afspraak in onze showroom langskomt, nemen wij graag de tijd voor u en voorzien wij u dan ook van advies onder het genot van een verse kop koffie.

U profiteert van onze service

Bij ons profiteert u al ruim voor het bestellen van uw houten terrasoverkapping van onze diensten en service. Zo staan wij in onze showroom voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, en nemen wij graag de tijd voor u. Of u nu uw eigen woning verrijkt met een terrasoverkapping, of dit door iemand anders laat doen: u vindt bij ons gegarandeerd de materialen die u zoekt tegen de scherpste tarieven. U kunt op ieder gewenst moment contact met ons opnemen voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of om uw houten terrasoverkapping te bestellen. Dit kunt u telefonisch doen, maar ook via het contactformulier op deze website of tijdens uw bezoek aan onze showroom.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak

Direct bestellen of een offerte aanvragen

Wilt u graag beginnen aan het bouwen van uw eigen Douglas houten terrasoverkapping, neem dan contact met ons op om direct te bestellen, of om een offerte aan te vragen. Boek een afspraak in onze showroom en profiteer van passend advies en een vrijblijvende offerte op maat. U bereikt ons via 06-51103122, of stuur een bericht met uw contactgegevens naar info@manoverkappingen.nl. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.