• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Carport bouwpakket

Uw eigen houten carport als bouwpakket

Is het tijd om uw oprit of terrein te verrijken met uw eigen houten carport? Dan kunt u deze bij MAN Overkappingen kopen als doe-het-zelf bouwpakket. Tover uw kale oprit om in een beschutte zone voor uw auto of camper, en creëer direct extra ruimte en een meerwaarde voor uw woning. Voor uw carport bouwpakket gebruiken wij enkel het mooie en robuuste Douglas hout van topkwaliteit. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, een vrijblijvende offerte en advies op maat voor uw eigen houten carport.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Uw houten carport zelf bouwen of laten monteren

Koopt u bij ons uw Douglas houten carport, dan leveren wij deze als bouwpakket dat u zelf kunt bouwen, of door ons team van specialisten kan laten monteren. Wij bezorgen uw pakket in geheel Nederland en België, waardoor uw adres altijd in ons werkgebied valt. Bij het bouwpakket voor uw Douglas houten carport worden duidelijke instructies meegeleverd, waardoor deze ook voor mensen met weinig bouwervaring gemakkelijk te bouwen is. Mocht u niet in staat zijn om uw carport bouwpakket zelf te monteren, kunt u dit overlaten aan ons eigen team van specialisten. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie hierover.

overkapping op maat

Kies zelf uw maat en uitvoering

Wanneer u besloten heeft om uw eigen houten carport als bouwpakket te kopen, kiest u zelf uw gewenste maat en uitvoering. In onze showroom en op onze website kunt u de verschillende modellen bekijken, en kiezen voor een natuurlijke fijnbezaagde uitvoering, of voor een gladde en luxere geschaafde uitvoering. Heeft u zelf een ontwerp voor uw Douglas houten carport? Wij helpen u ook graag om uw eigen droomproject samen te stellen. Desgewenst komen wij vooraf bij u langs om te meten en de mogelijkheden voor uw woning of terrein te bespreken. Wij komen uw wensen zoveel mogelijk tegemoet en bieden u daarbij altijd een passend advies op maat, en een vrijblijvende offerte voor uw eigen Douglas houten carport.

maatwerk overkapping

Breng een bezoek aan onze showroom

Wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen Douglas houten carport, breng dan ook eens een bezoek aan onze showroom. Op maar liefst 1200 vierkante meter vindt u diverse modellen en uitvoeringen, of maakt u met onze hulp uw eigen droomproject waar. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u kennis te laten maken met al uw mogelijkheden. Boek voor het bestellen van uw eigen houten veranda bouwpakket een afspraak voor passend advies op maat en een vrijblijvende offerte.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak

Vraag direct een offerte aan

Bent u ook overtuigd en wilt u ook uw eigen houten carport als bouwpakket bestellen, bel ons dan direct voor een offerte. Wij voorzien u ook van vrijblijvend advies op maat. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-51103122, of stuur een bericht met uw contactgegevens naar info@manoverkappingen.nl. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.