• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Overkapping met berging

Voordelen van een overkapping met berging

Heeft u een eigen woning met een eigen tuin? Dan hoeven we u natuurlijk niet uit te leggen dat de tuin een heerlijke plek is om lekker in te ontspannen. Of u nu een meer betegelde tuin heeft of een tuin vol met groen, een tuin naar wens is altijd een geweldige plek om heerlijk tot rust te komen. Iets wat daaraan kan bijdragen, is een overkapping met berging. Met een overkapping met berging zorgt u namelijk voor extra veel voordelen in uw tuin. MAN Overkappingen vertelt u er hier graag meer over.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Extra opslagruimte

Door te kiezen voor een overkapping met berging zorgt u direct voor aanzienlijk meer opslagruimte in uw tuin. Heeft u bijvoorbeeld het nodige tuinmeubilair dat u tijdens de natte herfstmaanden veilig wilt opbergen? Of een grasmaaier en ander gereedschap dat u veilig kwijt wil kunnen? Dan is een overkapping met berging daar natuurlijk ideaal voor! Door een overkapping met berging op maat te laten maken, zorgt u ervoor dat u altijd genoeg plek heeft voor uw spullen.

douglas overkapping met berging

Altijd kunnen ontspannen

Een overkapping met berging zorgt ervoor dat u het gehele jaar door heerlijk kunt ontspannen in de tuin. Regent het of sneeuwt het zelfs? Met een overkapping zit u heerlijk beschut te genieten van uw tuin. Of het nu een witte en besneeuwde tuin is of een natte herfstachtige tuin vol najaarskleuren, onder een overkapping geniet u er lekker droog en comfortabel van. Zet er wat tuinmeubilair onder, eventueel een lekkere kachel, en klaar bent u!

hoeve overkapping met berging

Overkapping met berging op maat

Hier bij MAN Overkappingen maken we een overkapping met berging met alle plezier voor u op maat. Wij bieden een ruim assortiment Douglas houten overkappingen, veranda’s carports en kapschuren. Wij leveren uw overkapping met berging als zelf te bouwen pakket, waarmee u uw woning en tuin verrijkt met uw sfeervolle overkapping op maat. Geniet overdekt van de buitenlucht en zorg daarbij direct voor extra opbergruimte met een stijlvolle toevoeging, die u zelf kunt bouwen of door ons kunt laten plaatsen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor een overkapping met berging op maat? Bel voor meer informatie of bij vragen naar 06 19315499. U kunt ook een e-mail sturen naar info@manoverkappingen.nl of het contactformulier invullen.

ACTIE!

overkapping 8x3
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

showroom overkapping
SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Oranjelaan 45 Rozenburg