• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Stel zelf uw overkapping samen met onze overkapping configurator

Overkapping samenstellen is zo geregeld

Lekker relaxen in uw eigen tuin is voor veel mensen belangrijk voor hun woongenot. Geldt dat voor u ook? Zou het dan niet fijn zijn om een overkapping in uw tuin te (laten) plaatsen die van top tot teen aan uw persoonlijke wensen voldoet? Als uw antwoord daarop “ja” is, dan verwijzen we u graag naar de mogelijkheid om dat te doen. Bij MAN Overkappingen kunt u zelf uw overkapping samenstellen met onze overkapping configurator. Hieronder leest u hoe dat werkt.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Inspiratie opdoen

Voordat u met onze overkapping configurator aan de slag gaat, is het raadzaam om eerst wat inspiratie op te doen voor de overkapping die u altijd had willen hebben. Dat kunt u natuurlijk op onze website doen. U vindt bij ons het nodige beeldmateriaal van alle beschikbare modellen overkappingen en gerealiseerde projecten.

overkapping samenstellen

Ontwerp uw overkapping in de 3D app

Uw eigen overkapping samenstellen doet u eenvoudig in de 3D app. Neem de tijd en ontdek stapsgewijs welk type overkapping bij u past. U heeft de keuze uit meer dan 500 modellen! De overkapping kunt u vervolgens helemaal naar uw wensen indelen en aanpassen. Wanden, ramen, deuren, steel look modules, glazen schuifwanden, het op kleur spuiten van de constructie en/of andere onderdelen: het is allemaal mogelijk. Is uw ontwerp naar wens? Stuur uw ontwerp dan in, hij wordt door MAN Overkappingen samengesteld. Voor vragen, advies en hulp bij het samenstellen van uw overkapping kunt u natuurlijk ook direct bij ons terecht. Zo start uw zorgeloze tijd onder uw overkapping al meteen zonder zorgen.

Contact met MAN Overkappingen

U ziet: zelf een overkapping samenstellen is erg gemakkelijk met de overkapping configurator. U krijgt de overkapping aan huis geleverd als zelfbouwpakket. Natuurlijk kunt u uw overkapping ook door ons laten plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel voor meer informatie of bij vragen naar 06 19315499. U kunt ook een e-mail sturen naar info@manoverkappingen.nl of het contactformulier invullen.

ACTIE!

overkapping 8x3
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

showroom overkapping
SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Oranjelaan 45 Rozenburg