• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Leuke ideeën voor overkapping inrichting

Overkapping inrichting: leuke ideeën

Een overkapping in uw tuin is natuurlijk sowieso al een prachtige toevoeging aan uw tuin en uw algehele wooncomfort. Het voegt luxe toe aan uw tuin en diverse mogelijkheden om het hele jaar door van en in uw tuin te kunnen genieten met vrienden en familie. Maar zodra u uw overkapping heeft, dient er nog inrichting plaats te vinden. Dat kan natuurlijk op uiteenlopende manieren. U heeft ongetwijfeld al een idee waar u uw overkapping voor wilt gaan gebruiken. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn of haar eigen smaak. Daarom krijgt u van ons in dit blog een paar leuke ideeën voor overkapping inrichting.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Maak er een tuinkamer van

Ons eerste leuke idee voor overkapping inrichting! Met een tuinkamer kunt u alle kanten op. U kunt voor een tuinkamer dezelfde soort meubels gebruiken die u in uw woonkamer heeft staan. Houd hierbij wel rekening met de materialen en het vocht. Bang voor de kou in de winter? Een haard of een kachel werkt prima als overkapping inrichting. U kunt daarnaast ook gaan voor een barbecue of een buitenkeuken, zodat u lekker voor uw vrienden en familie kunt koken in de tuin.

Zorg voor een fijne werkplek

Thuiswerken is sinds corona een stuk normaler geworden. Daarom mag een goede en prettige werkplek in huis niet ontbreken. Laat een overkapping daar nu een, niet voordehandliggende, maar ideale plek voor zijn. Zorg ervoor dat uw overkapping de juiste wanden en stroomvoorzieningen heeft en u maakt er met een bureau, stoel, en verlichting als inrichting al snel een bijzondere fijne en unieke werkplek van.

overkapping inrichting met jacuzzi

Wellness in eigen tuin

Als laatste in ons rijtje voor leuke ideeën voor overkapping inrichting: een wellness plekje in eigen tuin. Wie houdt er nu niet van een lekker dagje in een wellness resort? Met de juiste inrichting van uw overkapping komt dat dagje wellness opeens een stuk dichterbij. Plaats bijvoorbeeld een jacuzzi, een tuindouche of een kleine sauna onder uw overkapping en u heeft u eigen grand resort & spa in uw achtertuin! Van al onze ideeën voor overkapping inrichting, is dit ongetwijfeld de meest rustgevende. wij raden het u aan om bij gebruik van chloor dit bij ons aan te geven zodat wij hierop in kunnen spelen en uw de juiste lijm/dakbedekking aan te raden. chloor kan de ”standaard” lijm welke gebruikt word bij EPDM dakbedekking oplossen met het resultaat dat uw dakbedekking los zal laten.

Een overkapping van MAN Overkappingen

Bent u eruit welke van onze ideeën voor overkapping inrichting u het meeste aanspreekt?
Bij MAN Overkappingen heeft u keuze uit een variatie van overkappingen in verschillende vormen, maten en materialen. Zo kunt u voor elk idee bij ons terecht. Wilt u een overkapping kopen of meer informatie? Laat het ons dan weten via 06 19315499 of stuur een mail naar info@manoverkappingen.nl. U kunt ook altijd ons contactformulier invullen.

ACTIE!

AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

showroom overkapping
SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190 Gouderak