• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Goedkope overkapping van hout

Uw overkapping voor een goedkope prijs

Bent u op zoek naar een overkapping van hout voor een goedkope prijs, dan bent u bij MAN Overkappingen aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan goedkope en betaalbare overkappingen van hoge kwaliteit. Een overkapping in uw tuin voegt niet alleen een meerwaarde toe aan uw vrije tijd in de buitenlucht, maar ook aan uw woning als investering voor later. Onze artikelen bestaan uit Douglas hout van topkwaliteit, waarmee u een natuurlijke en stijlvolle uitstraling geeft aan uw tuin. Bezoek onze showroom en wij nemen de tijd voor u. Wij bieden u advies op maat en een vrijblijvende offerte voor uw eigen overkapping tegen een goedkope prijs.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Vele maten mogelijk

Binnen ons ruime assortiment zijn vele maten voor uw overkapping tegen een goedkope prijs mogelijk. U kunt kiezen uit diverse modellen en afwerkingen, zoals een geschaafde of fijnbezaagde afwerking. Heeft u een eigen ontwerp of idee voor uw overkapping van hout? Wij denken graag met u mee om deze uit te werken naar uw wensen. Ook komen wij graag bij u langs om te meten en de mogelijkheden voor uw tuin en woning te bespreken. Wij geven hierbij altijd advies op maat een vrijblijvende offerte tegen een goedkope prijs.

overkapping op maat

Overkapping zelf bouwen of laten plaatsen

Na bestelling van uw overkapping voor een goedkope prijs, bezorgen wij deze bij u thuis zodat u deze zelf kunt bouwen of door ons laten plaatsen. Onze artikelen worden geleverd als bouwpakket met heldere instructies, zodat uw overkapping gemakkelijk en goedkoop te bouwen is, ook wanneer u weinig bouwervaring heeft. Bent u niet in de gelegenheid om uw overkapping van hout zelf te bouwen, dan kunt u dit overlaten aan ons team van specialisten. Neem voor meer informatie over het laten plaatsen van uw overkapping vrijblijvend contact op voor een offerte.

Wij bezorgen in heel Nederland en België

Niet alleen bent u bij ons goedkoop uit met uw overkapping van hout, ook bezorgen wij uw aankopen in heel Nederland en België. Hiermee valt uw adres altijd binnen ons werkgebied. Zo profiteert u altijd van onze service en een goedkope prijs voor uw overkapping van hout.

Bezoek onze showroom

Breng ook eens een bezoek aan onze showroom van maar liefst 1200 m² groot. Maak kennis met ons brede assortiment aan overkappingen, carports, veranda’s en kapschuren van hout tegen goedkope prijzen. Kijk rustig rond ter inspiratie en vind de overkapping die bij uw wensen past. Maakt u een afspraak in onze showroom, dan ontvangt u van ons advies op maat, een verse kop koffie en een vrijblijvende offerte voor uw betaalbare en goedkope overkapping van hout.

ACTIE!

aanbieding man overkappingen
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Middelblok 190, Gouderak

Direct een offerte aanvragen

Ook direct uw overkapping van hout bestellen voor een goedkope prijs? Neem contact met ons op voor een passende offerte en wij voorzien u daarbij van advies op maat. U bereikt ons telefonisch via 06-51103122, of neem per e-mail contact op via info@manoverkappingen.nl.