• Scherpe prijzen
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Vrijblijvend advies
  • Showroom 1200 m2

Glazen wand overkapping

Glazen schuifwand voor uw overkapping

Als u graag in alle seizoenen van terrasoverkapping wilt kunnen genieten, dan kunt u overwegen om hiervoor een glazen schuifwand aan te schaffen. Want met een glazen schuifwand, sluit u uw overkapping helemaal af en heeft u gewoon zicht op uw tuin, zonder dat u last heeft van wind, regen of kou. Sterker nog: u zit gewoon lekker warm binnen met het gevoel van buiten.

Hulp nodig bij uw keuze? Neem contact op!

Glazen schuifwand panelen

Een glazen schuifwand bestaat uit meerdere glazen panelen, afhankelijk van de breedte van de schuifwand die u nodig heeft. Elk paneel van de glaswand kunt u individueel open of dicht schuiven. Zo kunt u uw overkapping geheel naar eigen wens inrichten. Schijnt de zon uitbundig? Dan kunt u de schuifwand in zijn geheel openschuiven voor wat frisse wind. Wordt het toch wat te koel? Dan kunt u heel handig één of meerdere glazen panelen van de schuifwand onder uw overkapping weer dicht schuiven. Door de veelzijdigheid van onze glasschuifwanden zit u er altijd comfortabel en droog bij. Met een glazen schuifwand kunt u het hele jaar optimaal van uw tuin genieten. Bovendien zien ze er ook nog eens chique uit. Dat maakt ze tot een waardevolle aanvulling op uw woning.

glazen wand overkapping open

Hele jaar door genieten van uw tuin

Een glazen schuifwand kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo kunt de glazen schuifwand gebruiken om de voorkant of een zijkant af te sluiten. Een glazen wand voor uw overkapping is niet alleen meer comfortabel, ook geniet u zo langer van uw tuin door het vrije uitzicht dat u heeft van onder uw overkapping.

Fundering voor de glazen schuifwand

Bij het plaatsen van de schuifwand is het wel belangrijk dat u weet dat een glazen schuifwand altijd gefundeerd moet worden. Hiervoor kunt u een aluminium funderingskoker gebruiken. Die zorgt ervoor dat de onderrail van het railsysteem van de glazen wand stabiel en waterpas gemonteerd kan worden.

glazen wand overkapping 9x4

Comfortabel warm met glazen schuifwand

Bij de aanschaf van een glazen schuifwand verhoogt u het comfort onder uw overkapping. U zit niet alleen uit de wind: de zon die door het glas heen schijnt warmt de ruimte onder de overkapping aangenaam op. Ook verwarmen met een heater wanneer het echt koud is, kan zeer efficiënt doordat de glazen wanden de warmte langer binnen houden.

Glazen schuifwand voor uw overkapping kopen

Wilt u graag uw houten overkapping uitbreiden met een glazen schuifwand? Bij MAN Overkappingen vindt u een ruim assortiment aan houten overkappingen en toebehoren die u na het kopen zelf kunt bouwen of laten plaatsen. Verrijk uw bestaande overkapping met een glasschuifwand, waarmee u ook bij kouder weer heerlijk in uw tuin kunt vertoeven. Creëer tegelijkertijd meerwaarde voor uw woning als slimme investering voor later. Neem gerust contact met ons op voor een offerte over het kopen van een glazen schuifwand voor uw overkapping. Bel ons op 06 19315499 of stuur een mail naar info@manoverkappingen.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

ACTIE!

overkapping 8x3
AANBIEDINGEN

Bekijk onze vele actie
producten!
Bekijk producten

showroom overkapping
SHOWROOM

Breng een bezoek aan onze showroom van maarliefst
1200 m2
Oranjelaan 45 Rozenburg